Glas Javnosti

PODIGNITE VAUČER ZA ODMOR U DEŽURNIM POŠTAMA: Prvi prošao tačno u ponoć

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pošta

U dežurnoj Glavnoj pošti u Beogradu u Takovskoj 2, Zoran Đorđević, v. d. direktora Pošte Srbije, u ponoć 1. januara obišao je zaposlene i čestitao im je novogodišnje praznike. Đorđević je simbolično označio i početak novog ciklusa prijavljivanja i podnošenja dokumentacije građana za 100.000 vaučera u vrednosti 5.000 dinara za odmor u Srbiji u 2022. godini, utvrdivši da je sve spremno za prijem prvih zahteva za vaučere.

Prvi vaučer je izdat tačno u ponoć što nagoveštava da će i ovog puta biti velika zainteresovanost. Prijavljivanje za vaučere nastavlja se u dežurnim poštama tokom praznika od 1–3. januara (spisak dežurnih pošta dostupan na sajtu Pošte Srbije), a od 4. januara na šalterima svih pošta u Srbiji.

Pored evidentiranja prijava Pošta Srbije obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama i na broju 0700 100 300 Kontakt centra Pošte pruža informacije korisnicima o statusu njihovih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

U projektu podsticanja razvoja domaćeg turizma Vlade Srbije Pošta učestvuje od 2015. godine. O kriterijumima, potrebnoj dokumentaciji i drugim informacijama korisnici se mogu informisati na sajtu Ministarstva trgovine,  turizma i telekomunikacija Republike Srbijewww.mtt.gov.rs, na sajtu Pošte Srbije www.posta.rs ili pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije 0700 100 300.

U obilasku dežurnih pošta u novogodišnjoj noći bili su i izvršni direktor NebojšaMarković i direktorka Funkcije Informacionih tehnologija, elektronskih komunikacija irazvoja Milica Spasić koji su posetili Telekomunikacioni centar u Katićevoj ulici u Beogradu i uverili se da sve funkcioniše u najboljem redu. Pošte na graničnim i administrativnim prelazima posetili su izvršni direktor Saša Trandafilović, na prelazu Batrovci, direktor Funkcije poštanske mreže Dejan Šijak, na graničnom prelazu Horgoš, direktor Regionalne radnejedinice „Vranje, Leskovac, Prokuplje, Pirot” Goran Stanojković na graničnom prelazu Preševo, direktor radne jedinice Ivan Milojević na graničnom prelazu Jarinje, a Branislava Nedić, direktorka Područne jedinice „Sremska Mitrovica” poštu na graničnom prelazu Sremska Rača.

Direktorka Funkcije usluga Bojana Nikolić bila je u pošti na aerodromu „Nikola Tesla“, dok će Poštu na Kopaoniku koja dežura 2. januara, posetiti direktor Regionalne radne jedinice „Kraljevo, Čačak” Nenad Nerić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR