Glas Javnosti

Počinju radovi u Bulevaru Despota Stefana: Spremite se na gužve u saobraćaju

Društvo
Autor: Glas javnosti

Desna kolovozna traka Bulevara despota Stefana, u smeru ka gradu, će biti potpuno zatvorena.

U Beogradu, tačnije na delu Bulevara despota Stefana, od ulivne rampe na Pančevački most iz smera Karaburme do zone raskrsnice sa Poenkareovom ulicom, doći će do privremenih promena u režimu rada javnog gradskog prevoza.

Ove promene biće na snazi od 18. aprila od 22 časa do 19. aprila do 6 časova, a tiču se linija 43, 95, 96 i 101N. Desna kolovozna traka Bulevara despota Stefana, u smeru ka gradu, će biti potpuno zatvorena, dok će se kolovozna traka za smer ka Karaburmi koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja na predmetnoj deonici. Vozila sa navedenih linija će morati da koriste alternativne rute, pri čemu će biti privremeno ukinuto stajalište "Pančevački most" u smeru ka gradu.

U opštini Zemun, tačnije u delu Ulice Batajnički drum 1. deo, od Lazara Mamuzića do Vere Dimitrijević, takođe su na snazi promene u režimu rada vozila na linijama javnog gradskog prevoza. Ove promene će trajati do 26. aprila, a tiču se linija 84, 612 i 704N. Vozila će saobraćati određenim ulicama umesto redovnom trasom, a na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta javnog gradskog prevoza.


Ove privremene promene u režimu rada javnog gradskog prevoza su neophodne kako bi se omogućilo nesmetano izvođenje radova na redovnom održavanju puteva. Vozači i putnici trebaju da budu upoznati sa ovim izmenama i da se prilagode novim okolnostima tokom navedenih datuma.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR