Glas Javnosti

Petočlana porodica iz Novog Pazara spasena na putu ka Kolašinu

Društvo
Autor: Glas javnosti

U vozilu se nalazila petočlana porodica Hodžić iz Novog Pazara – muž, trudna supruga, dvoje maloletne dece i starija gospođa

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja Opštine Berane izvukli su danas iz snega zaglavljeno vozilo u kojem se nalazila petočlana porodica Hodžić iz Novog Pazara – muž, trudna supruga, dvoje maloletne dece i starija gospođa.


"Zbog loših uslova na zaobilaznom putu od tunela na Jelovici ka Kolašinu, u mestu Raskrsnica–Vranjak, vozilo se zaglavilo u snegu, a mi smo odmah po dojavi u 14.50 sati otišli na teren koji pripada teritoriji opština Andrijevica i Kolašin. U akciji je učestvovalo pet pripadnika službe sa dva vozila, niko nije povređen", rekao je Mikica Korać, načelnik Službe zaštite i spasavanja.

Korać je saopštio i da se večeras vraćaju na lice mesta kako bi izvukli automobil sa kolašinske strane i porodicu prevezli do skijališta na Bjelasici, gde će ih sačekati njihovi najbliži. Hodžići su danas dovezeni u prostorije Službe u Beranama gde su im obezbeđeni hrana i smeštaj.


"U slučaju da su odlučili da ostanu večeras u Beranama, Opština Berane je bila spremna da obezbedi hotelski smeštaj za ovu porodicu“, dodao je Korać.

Akcija spasavanja je okončana po kiši i niskoj temperaturi.
Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR