Glas Javnosti

Patrijarh Porfirije uručio mališanima paketiće: Roditeljska ljubav je najvažnije što mogu da poklone svojoj deci

Društvo
Autor: Glas javnosti

Radost je okvir, sadržina i smisao Božića, zato i radost kada se srećemo sa decom, kojima je ljubav najvažnija, zbog čega im je veoma važno kada se roditelji vole i slažu, poručio je patrijarh srpski Porfirije, koji je deci uručio božićne paketiće.

Zaključili smo da kada se roditelji svađaju, ne slažu, da je to teže za decu od bilo kakve kazne ili oštre reči, rekao je Porfirije i dodao da će se zajedno sa decom moliti da, kada se roditelji i ne slažu, da nađu način da grade zajednički život.

„Roditeljska ljubav je, to je jasno na sam Božić, najvažnije što roditelji poklone svojoj deci. Poklonili su im čitav svet, čvrste temelje i snagu da se nose sa raznim izazovima i dali su im kompas, orijentir kojim putem da idu da bi bili čestiti, dobri i vrlinski ljudi“, istakao je poglavar Srpske pravoslavne crkve.

Nama svima su najveći dar i radost deca, a jedno dete je najveća radost – Božić, sin Božji koji je među nas doneo mir, radost. Srećan i blagosloven Božić svima, poručio je Porfirije, a piše N1.

Patrijarh Porfirije je poručio da, kada je Bog sa nama, sve ostale teme su mehur od sapunice.

BONUS VIDEO: JEZIVO SVEDOČENJE JU-PODZEMLJA Borba za život i smrt sa bosanskim Ljubom Zemuncem

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR