Glas Javnosti
posta

Patrijarh Porfirije se obratio narodu: Objavio fotografiju kako izgleda u bolesti (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Srpska pravoslavna crkva obavestila je danas javnost, putem saopštenja,a večeras se na društvenim mrežema oglasio i sam patrijarh i otkrio kako se oseća.

Patrijarh Porfirije, koji je zaražen korona virusom, oseća se dobro i poslove i obaveze izvršava u meri koju su propisali lekari, saopštila je Informativna služba SPC.

Večeras je na Instagram profilu njegove svetosti objavljena poruka zahvalnostima vernicima koji brinu za njegovo zdravlje.

Vidno iscrpljen, pomalo naduven, patrijarh Porfirije je uz fotografiju napisao:  

- NJegova Svetost Patrijarh srpski g. Porfirije hiljadama vernika, prijatelja i dobroželatelja iz Otadžbine i sa raznih strana sveta, pravoslavnih Srba, kao i sestara i braće drugih vera i nacija, koji su se poslednjih dana javljali izražavajući interesovanje, molitvom prožetu brigu i želje za njegovo ozdravljenje i brz oporavak, ovim putem zahvaljuje i sa ljubavlju ih obaveštava da se striktno pridržava svih lekarskih uputstava i medicinskih mera, a da se usrdno moli za obolele od virusa korona i za prestanak epidemije. NJegova Svetost se oseća dobro, oporavak ide predviđenom dinamikom, dok poslove i obaveze izvršava u meri koju omogućava od lekara propisani režim života i rada.

 

BONUS VIDEO: Poznati reditelj priča šta je predvidelo smrt legendarnog pevača

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR