Glas Javnosti

PATRIJARH PORFIRIJE POSTAVIO PESMU NAŠEG ROKERA NA INSTAGRAM! Dobra i kvalitetna rokenrol pesma sa jakom porukom (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Patrijarh srpski Porfirije se oglasio na svom Instagram nalogu, gde se zahvalio našem muzičaru Canetu Partibrejkeru i glumcu Bojanu Žiroviću i pozvao vernike da pomognu rad narodnih kuhinja pozivom na broj 2844.

Patrijarh je u opisu video snimka naveo: "Radujemo se podvizima i crkvenim inicijativama koje služe na izgrađivanje Crkve, zajedništva i brige o svakome.

Jedan u nizu plemenitih impulsa jeste i zajednički poduhvat vladike Justina, zaduženog za humanitarnu delatnost Arhiepiskopije, đakona Darka Radovanovića, veroučitelja Zemunske gimnazije i benda Veronauksi, mog starog prijatelja Caneta Partibrejkera i glumca Bojana Žirovića.

Osmišljavanjem dobre i kreativne rokenrol pesme "Uspavanka bez krova", čiji je autor sveštenik Ilija Romić, poslate su čovekoljubive poruke radi podsticanja svih da pozivom na br. 2844 pomognu rad narodnih kuhinja, koje opskrbljuju brojne potrebite korisnike svakodnevnim nasuštnim hlebom".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR