Glas Javnosti

PANKOV POBESNEO ZBOG CRVENE JABUKE: ŽERA je mogao pred publiku u Beogradu ali ne i DELIJE na Marakanu!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ne stišavaju se reakcije posle dva koncerta Crvene Jabuke održane u Kombank areni. Ovoga puta se oglasio prvotimac Crvene Zvezde Radovan Pankov.

- Inače nemam običaj, a i ko sam ja da se oglašavam oko ovakvih stvari. Ali sam žestoko revoltiran i ljut ovog puta i morao sam da iznesem svoje mišljenje. Koncert Crvene jabuke u Kombank dvorani uz prisustvo publike se dozvoljava, pritom mediji ćute, a navijači na fudbalskim utakmicama se zabranjuju. Tuga, užas i velika sramota - napisao je Pankov.

Navijači Zvezde i sam klub teško su podneli to što nije bilo publike na meču s Milanom. Apelovali su na Krizni štab, pa čak i na predsednika Aleksandra Vučića da bude dozvoljeno 30 odsto kapaciteta stadiona, uz obećanje da će se poštovati mere.

Međutim, molba je odbijena, ispostavilo se s razlogom, jer je jasno bilo da je bilo nemoguće obuzdati navijače na stadionu i sprečiti kontakte pod naletom emocija. Možemo samo da zamislimo kakva bi bila reakcija na stadionu posle izjednačujućeg gola Pavkova za 2:2 u 93. minutu, a dokaz da navijači ne mare preterano za mere distance mogao je da se vidi na treningu pre meča, kada su na pomoćnom stadionu pružili podršku svom timu pre meča, uz bakljade, topovske udare, ali i bez distance sa mnogo okupljenih ljudi na jednom mestu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR