Glas Javnosti

PALO OGROMNO DRVO NA KARABURMI: Najmanje 3 auta UNIŠTENA, saobraćaj u kolapsu! Sneg okovao Srbiju, nije pošteđen ni BEOGRAD

Društvo
Autor: Glas javnosti

NEVEROVATNI PRIZORI U APRILU

Rano tokom ovog aprilskog jutra sneg je zavejao čitavu Srbiju, te je prouzrokovao probleme u saobraćaju, a od strane snežne mećave ni prestonica nije pošteđena.

Dok iz minuta u minut stižu fotografije i video snimci zabeleženi širom Srbije, a na kojima se vidi sva šteta koju su obilne snežne padavine prouzrokovale, stiže prizor i iz Beograda, iz naselja Karaburma.

Naime, ogromno drvo srušilo se na put na kojem su takođe parkirani automobili i preprečilo ga, te su ljudi u nemogućnosti da prođu vozilima.

Kako Kurir saznaje, najmanje tri automobila su uništena, a saobraćaj je u prekidu.

Meteorolog se osvrnuo na turbulentan početak proleća

Koliki će biti vodostaj reka ovih dana i da li ima prostora za zabrinutost, gledaoci jutarnjeg programa Redakcija na Kurir TV čuli su od meteorologa Slobodana Sovilja.

- Kad govorimo o aprilskim visinama snega, od početka meteroloških merenja u poslednjih 150 godina nismo imali ovolike količine snega. U centralnim delovima će pasti svi rekordi kad je reč o aprilskoj količini snega. Samo na planinama neće pasti rekordi. Na Kopaoniku je 1997. registrovano 160 cm snega. Ovo jeste neuobičajena pojava za april, da se dogodilo u decembru ili januaru ne bi bilo neobično. U aprilu se sneg forimira jednom u deset godina - kaže Sovilj.

Incident se dogodio u Ulici Danteova kod broja 4, a srećom, nije bilo povređenih.

Glas javnosti / Kurir.rs
SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR