Glas Javnosti

OVU SU ČETIRI KATASTROFALNE REKONSTRUKCIJE U BEOGRADU: Korumpirana vladajuća stranka i firme povezane sa njom bahato profitiraju!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pokret Ne davimo Beograd saoštio je danas da "korumpirana vlast mora snositi odgovornost zbog katastrofalnog izvođenja gradskih radova u Beogradu".

„Dok u našem gradu godinama propadaju trgovi, ulice, parkovi i dok se urušava celokupna infrastruktura grada, građani trpe posledice i plaćaju popravke, a korumpirana vladajuća stranka i firme povezane sa njom bahato profitiraju“, naveo je taj pokret.

Kako je ukazao pokret Ne davimo Beograd, „svaki projekat prati netransparentost i korupcija, tako da se obavljeni radovi, uprkos ogromnim troškovima, svode na šminkanje, a ne unapređenje saobraćaja i prateće infrastrukture“.„Posledično, radovi su lošeg kvaliteta tako da je gotovo po pravilu neophodna rekonstrukcija rekonstrukcije, koju opet plaćaju građani Beograda“, rečeno je i „ukazano na četiri primera katastrofalnih rekonstrukcija gradskih ulica i trgova: Zeleni bulevar, Trg Republike, Ruzveltova ulica i Plato oko spomenika Stefanu Nemanji“.

„Ne davimo Beograd neće dozvoliti da još neka važna tačka u gradu bude plen korupcije Srpske napredne stranke i žrtva nestručnosti firmi povezanih sa vladajućom strankom“, naglašeno je u saopštenju.

Glas javnosti/Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR