Glas Javnosti

Ovako može samo u Srbiji: Traktor u voznom stanju bez gume (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prikolica koja je zakačena za traktor oslanja se na betonsku gredu i potpuno je "legla" na jednu stranu

Snimak traktoriste koji upravlja mašinom za koju je zakačena prikolica bez točka osvanuo je na društvenim mrežama, a zabeležen je u beogradskom naselju Vinča.


Naime, kako se vidi na snimku okačenom na Instagram stranici "serbialive_beograd", prikolica koja je zakačena za traktor oslanja se na betonsku gredu i potpuno je "legla" na jednu stranu, ali vozač i dalje ne vidi problem i upravlja njom kao da je sve u najboljem redu. 

 

Ono što takođe bode oči na snimku je i čovek koji se vozi na traktoru neobezbeđeno, upravo na strani koja je ulegla, preteći da sa prikolice svakog trenutka padne.

U komentarima ispod objave javilo se nekoliko ljudi koji su naveli da se čovek "snašao" do prvog mehaničara.


- Ovog čoveka sam videla parkiranog kod semafora u Boleču, točak koji mu je otpao, bio je pored prikolice. Pričao je sa nekim na telefon, izgleda sa majstorom. Čovek se snašao, kako da dođe do majstora da reši problem, drugog rešenja nije imao - napisala je jedna žena.

Drugi su pak osudili ovakav vid prevoza, istakavši da ovo "samo kod nas ima".


- Pa valjda staneš pored puta i zoveš pomoć - još jedno je od mišljenja.
Podsetimo, u prethodnih pet godina dogodilo se ukupno 170 saobraćajnih nezgoda sa poginulim licima u kojima su učestvovali traktori, kao i 1.227 sa povređenim licima.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR