Glas Javnosti

OVAKO JE VUK KOSTIĆ PRIČAO O ALEKSIĆU: Mika je došao kad sam imao ŠEST GODINA... (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Mika Aleksić, kroz čiju je grupu prošlo nebrojeno domaćih glumaca i druge dece, prema tvrdnjama glumice Milene Radulović, silovao ju je dok je još bila tinejdžerka. Ona je dobila veliku podršku na društvenim mrežama zbog hrabrosti da ispriča šta joj se dogodilo.

Jedan od glumaca koji je često u mediji govorio da ima veliko poverenje u Miku Aleksića je i proslavljeni glumac Vuk Kostić, koji je u emisiji TV lica kao sav normalan svet ovako govorio o njemu:

- Mika je došao kada sam imao šest godina, znači kad sam počeo da pamtim svet oko sebe, pamtim i Miku Aleksića - rekao je Vuk.

- Ja sam mu verovao slepo, i svom ocu. To su ljudi koji rade za tebe. Ne priča ti što je lud, nego zato što je to najbolje za tebe. Ja i dan danas kad dobijem ulogu ja prvo pomislim šta bi Mika rekao, ili za bilo šta u životu..ja ceo život i put dugujem Miki i svom ocu- ispričao je Vuk u emisiji.

Inače Vuk je glumio i glavnu ulogu u Filmu Mike Aleksića iz 2006. godine pod nazivom Stvar srca a partenrka u tom filmu mu je Nada Macanković.

TRAUMATIČNE ISPOVESTI DEVOJAKA KOJE SU IŠLE U ŠKOLU MIKE ALEKSIĆA: Zvao nas je u kancelariju i govorio šokantne stvari!(FOTO)

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miroslava Aleksića (1952) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne.

Osumnjičenom Aleksiću. je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR