Glas Javnosti

OVAKO JE LAZANSKI GOVORIO O HAARP-U: 'To je jedna izuzetno ozbiljna priča'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nedavno preminuli novinar Miroslav Lazanski, otkrio je u jednoj emisiji koje je, kako je on tvrdio, objašnjenje američkih naučnika o sistemima HAARP.

– Geofizički rat postoji, on se izučava. Zamislite kad su grafitnim bombama povećavali količinu padavina za 60-70 odsto, šta mogu sad, ali nisam pristalica teorija zavere. Američko objašnjenje o Harpu je to da je, navodno, ispitivan za komunikaciju preko jonosfere sa nuklearnim podmornicama, podmornica na 500, 600 metara dubine nema komunikaciju. Da li te antene Harp zaista imaju tu funkciju, to je komplikovano reći. Harp je ozbiljna priča u naučnom smislu, da li on stvarno postoji zbog komunikacije sa podmornice ili da se jedan komad planete izloži zračenju, ovo su oskudni podaci – rekao je Lazanski.

Zvanična naučna definicija o Harpu glasi da je to program aktivnog auroralnog istraživanja visoke frekvencije. Kao i istraživački projekat koji želi da “razume, stimuliše i kontroliše procese u jonosferi koji mogu da izmene učinak komunikacionih i sistema za nadgledanje”. Započet je 1993. godine i predloženo je da traje 20 godina.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR