Glas Javnosti

Ova srpska ministarka postala je apsolutni hit na društvenim mrežama, sve zbog fotografije s kobasicijade (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković, otvorila je Kobasicijadu - festival koji se održava u selu Turija, a njena fotografija s ove manifestacije postala je apsolutni je hit na mrežama.

Jeleni Tanasković, pripao je zadatak da otvori 39. izdanje festivala, a to je učinila tako što je presekla veliku kobasicu dugu 2.039 metara. Međutim, Jelena se tu nije zaustavila.

Naime, ministarka je prvi metar kobasice odlučila iskoristiti kao modni dodatak te ga je obmotala sebi oko vrata što su okupljeni, kako prenose mediji, nagradili aplauzom.

Ipak, ovakav potez ministarke nije se svidio mnogima na društvenim mrežama, te su je prozivali zbog "neuljudnog" ponašanja.  


U komentarima su pisali kako se pojavila u "kamuflažnom odelu", ali i da nosi "đerdan od šest kila masnih kobasica", dok su neki u njenom izdanju prepoznali sličnost s Lady Gagom.

Naime, američka pevačica, se na dodeli MTV Video nagrada pojavila u haljini od sirovog mesa, a upravo su fotografiju tog modnog izdanja poistovetili s onim koji je imala ova političarka.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR