Glas Javnosti

OTKUD AJKULA U ADI!? Beograđani šokirani prizorom na površini vode (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Oni koji su se danas obreli na Adi Ciganliji, našli su se u pravom čudu, kada se na površini jezera pojavilo nešto što je mnogima ličilo na peraja neke ogromne ribe, ili kao što su neki u šali napisali, ajkule.

Šokantan snimak koji je nastao danas u ranijim prepodnevnim časova, a na Tviteru je podelila korisnica ove mreže pod nadimkom "Beograđanka", uz komentar u kojem se obratila svojim pratiocima.

"Upravo snimila na Adi", napisala je ona, nakon čega je oznašla svog prijatelja Dušana koga je upitala da li se nekada sretala sa ovakvim stanovnikom Ade.

Odmah se u komentarima koji su usledili oglasio se i momak po imenu Dušan, ali i svi oni koji su se našli u čudu nakon gledanja video snimka. Dok su neki zbijali šale i pisali kako se radi o ajkuli, Dušan je napisao kako ovaj snimak može da bude dokaz kako jedna od beogradskih urbanih legendi kada se radi o Adi, možda i nije samo mit, već istina.

"Ajkula. Najpribližnije, prema repnom i leđnom peraju, je štuka kapitalac koju ću morati da potražim prvom prilikom. Ova bi možda bila dokaz da primerak od 1, 5 metra nije samo ribolovačka priča.", napsiao je on.

Još jedan od korisnika se složio as njegovom tvrdnjom, navodeći kako ovakav primerak ribe nije video tokom četrii decenije koliko dolazi na Adu.

"45. godina se kupam na Adi i ništa slično nisam video... Možda neki ogroman primerak štuke? Buca som sigurno nije. Bravo, sjajan video", napisao je on.

U ostalim komentarima, korisnici Tvitera su se šalili kako se možda radi o ajkuli, a bilo je i onih koji su napisali kako bi se ukopali u mestu kada bi se ovolika "neman" pojavila ispred njih.

Bilo je i šaljivih komentara “jeste, ja sam čula kad su ovi iz Nase preneli čudovište iz Loh Nesa kod nas ,kažu kod njih nema više čime da se hrani” i “dvoje nosonja plivaju leđno,samo je lošiji snimak”.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR