Glas Javnosti

Otklanjaju se posledice nevremena u Vrnjačkoj Banji

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kolika je ukupna šteta, koja sasvim izvesno nije mala, biće poznato narednih dana, kada nadležne službe obave svoj deo posla

Posle prave elementarne nepogode, obilnih padavina koje su pokrenule sve bujične vodotokove drugog reda u vrnjačkom kraju, Vrnjčani se trude da u najkraćem roku otklone posledice.

Zadatak nije lak s obzirom da su se na udaru vodene stihije našli infrastrukturni, stambeni, poslovni, turistički i poljoprivredni objekti u Vrnjačkoj Banji, kao i u gotovo svim okolnim selima.

A kolika je ukupna šteta, koja sasvim izvesno nije mala, biće poznato narednih dana, kada nadležne službe obave svoj deo posla.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)


- Najvažnije je da niko nije nastradao i da nije bilo povređenih. Već smo započeli otklanjanje posledica, a za ozbiljnije radove na oštećenim lokalnim saobraćajnicama očekujemo i pomoć države – kaže Boban Đurović, predsednik vrnjačke opštine.

Ovdašnja opštinska uprava pozvala je građane, vlasnike privrednih subjekata, stambenih objekata i poljoprivrednih gazdinstava da prijave štetu nastalu u majskom i junskom nevremenu.

Zahtev za prijavu, odnosno za procenu štete, može se podneti na pisarnici Opštinske uprave i to do 30. juna.


Glas javnosti T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR