Glas Javnosti

OTKAZUJU SE LETOVI DO LONDONA: Er Srbija ne saobraćaja zbog manjka osoblja na Hitrou

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kompanija Er Srbija je saopštila da zbog smanjenog broja osoblja na aerodromu Hitrou otkazzje letove između Beograda i Londona.

Avio kompanija Er Srbija je saopštila da je otkazala današnji popodnevni, let (JU386) između Beograda i Londona, a posledično i povratni let (JU387), zbog smanjenog broja osoblja na aerodromu Hitrou, kao i da će ovi letovi vikendom biti otkazani tokom celog jula, piše portal Mondo.

Kompanija je navela da je zbog najave sa aerodroma Hitrou da opsluga popodnevnih letova vikendom neće biti moguća ni u narednom periodu, bila prinuđena da otkaže popodnevne letove subotom i nedeljom tokom čitavog jula, počev od subote, 9. jula. Dodali su da su i prethodnog vikenda morali da otkažu dva leta  (JU386/7) iz istih razloga.



Er Srbija je navela da će sutrašnji (nedelja, 3. jul) popodnevni let (JU386) između Beograda i Londona, morati da obavi i pored najava u vezi sa otežanim opsluživanjem aviona na aerodromu Hitrou zbog toga što su, kako su objasnili, uslovljeni mogućnošću da u suprotnom izgube istorijski slot – pravo sletanja na Hitrou u određeno vreme.

"Da bi umanjila negativan efekat pomenutih ograničenja na sopstveni saobraćaj i u što manjoj meri poremetila planove putovanja putnika, Er Srbija čini sve što je u njenoj moći da se pomenuti let obavi, uz određena prilagođavanja", navodi se u saopštenju.





Objasnili su da "to znači da će na letu JU386 između Beograda i Londona biti moguće putovati isključivo sa ručnim prtljagom, dok registracija i prihvat predatog prtljaga neće biti mogući".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR