Glas Javnosti

OTKAZANI LETOVI ER SRBIJE IZ BEOGRADA: Havarije na aerodromima ne prestaju, najavljen novi štrajk zaposlenih!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Er Srbija je usled štrajka zaposlenih u bezbednosnoj kontroli na aerodromu u Berlinu u Nemačkoj, koji je najavljen za ponedeljak, 24. april, otkazala letove između Beograda i Berlina JU350 i JU351, planirane za taj dan.

Kako se navodi, putnicima sa rezervacijama za letove u ponedeljak između Beograda i Berlina JU350/JU351 poslate su informacije u vezi sa njihovim novim planom leta.

"Er Srbija žali zbog promena do kojih je došlo usled štrajka na berlinskom aerodromu i preduzima sve što je u njenoj moći da bi pružila podršku putnicima na navedenim letovima.
 


Za više informacija, putnici se mole da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim mrežama", rečeno je iz Er Srbije.

Podsetimo i 20. aprila su bila otkazana sva poletanja sa četiri aerodroma u Nemačkoj zbog štrajka radnika obezbeđenja, na koji je pozvao sindikat Verdi. Prema nemačkom aerodromskom udruženju ADV, zbog štrajkova na aerodromima u Dizeldorfu, Hamburgu, Kelnu i Bonu, bilo je otkazano oko 700 odlaznih letova.

Glas javnosti/Mondo

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR