Glas Javnosti

OSUĐENICI KAO NAJPLAĆENIJI RIJALITI UČESNICI: 150 hiljada evra od Mitrovića za kriminalce!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

“Gde ima, tu se i prosipa”, uvek je bilo i biće. U Srbiji samo, nikako da se prospe na pravu stranu. Pa tako umesto deci i onima kojima je to najpotrebnije ogroman novac ide za prestupnike koji će učestvovati u rijalitiju Željka Mitrovića “Zadruga 4”.

Među najplaćenijima su osuđivani kriminalci i prestupnici poput Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića, poznatijeg kao Mikija iz Kupinova - koji je svojevremeno nosio nanogicu zbog prebijanja žena baš u ovom rijalitiju.

Kako navode pojedini mediji, Miki Đuričić uspeo je da ugovori honorar od 1.500 evra nedeljno, što znači da će po izlasku u džepu imati 60.000 evra.

Kristijan Golubović, kao malo ozbiljniji prestupnik, potpisao je ugovor na šest meseci, za šta će dobiti 150.000 evra. A nakon toga, moći će da produži ugovor na još tri ili četiri meseca.

Kristijan Golubović bio je uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Policija je tada zaplenila 125 grama mešavine heroina i paracetamola i pištolj.

Pred sudom Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme.

Optužen je, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od avgusta 2009. do momenta privođenja. I pre ove kazne robijao je u Nemačkoj, ali i u Solunu.

Hapšen je i tokom akcije “Sablja” zbog iznude, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu dana bio je na slobodi pre nego što je ponovo pao zbog droge.

Pored toga, govori se i da je Romana Panić, koja je nedavno deportovana iz Australije zbog pljačkanja bankomata, dobila ponudu da uđe u ovaj rijaliti. Navodno joj je ponuđeno 50.000 evra za šest meseci. Međutim, pošto se premišlja, kako kažu domaći mediji, vrlo je verovatno da će ta ponuda skočiti na 70.000 evra.

Podsetimo, prošle godine (a i ove) napravljena je paralela između para koje se daju za SMS za Zadrugu i toga koliko bi se novca sakupilo za lečenje bolesne dece da su ti SMS-ovi upućeni u humanitarne fondacije- ipak posle tog moralisanja, opet ništa.

Ljudi su se zgražavali činjenico da su gledaoci za SMS glasove tokom finala ovog rijalitija potrošili pet miliona evra, a da je jedna humanitarna fondacija koja sakuplja novac za lečenje dece za četiri godine skupila sedam miliona- i onda… opet ništa.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR