Glas Javnosti

ORILE SE GUSLE NA SLAVIJI: Svi su mislili da je FONTANA HAKOVANA, ali razlog je ipak drugačiji (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Muzička fontana na Slaviji pre dva dana iznenadila je prolaznike pa su snimci osvanuli na društvenim mrežama velikom brzinom, i to sve jer se iz nje čuo pravi guslarski repertoar.

Pre dva dana pažnju Beograđana privukla je jedna neobična situacija na najprometnijem kružnom toku u zemlji - Slavijom su se naime orile gusle! U prvom momentu svi su bili ubeđeni da je čuvena muzička fontana dobila nešto izmenjeni repertoar.

Naime, na društvenoj mreži "Tviter" osvanuli su snimci prolaznika na kojima se vidi, ili bolje rečeno čuje kako se na kružnom toku Slavija veoma glasno pušta guslarski repertoar.

Većina korisnika društvenih mreža je pomislila da je u pitanju čuvena muzička fontana, te da su, pomalo neuobičajeno, gusle bile na repertoaru. Neki su, čak pomislili da je fontana "hakovana".

Ipak, među brojnim komentarima na snimak krije se i jedan koji objašnjava šta se zapravo desilo.

Kako piše ovaj korisnik Tvitera, fontanu niko nije hakovao već je cela situacija izraz bunta obližnjih stanara. Naime, postoji kafić u blizini Slavije koji, kako navode "teroriše" okolne stanare bukom, pa su komšije odlučile da "uzvrate udarac" - puštajući na sav glas gusle, kako bi ometali goste kafića.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR