Glas Javnosti

OPET HAOS NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Kasni osam letova, građani čekaju u redovima

Društvo
Autor: Glas javnosti

Situacija na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" ni ovog jutra nije bolja.

Kasni najmanje osam letova, a putnici i dalje ne dobijaju dovoljno informacija. 

Vest o novim letovima koji kasne dolazi u trenutku dok se čekaju zaključci sa sastanka ministra građevine, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesiča s predstavnicima kompanije "Vansi" koja rukovodi beogradskim aeordromom.

Trenutno kasne letovi ka sledećim destinacijama: Dalmanu, Krakovu,Cirihu, Istanbulu, dva leta ka Tivtu, Banja Luci i Heraklionu. 

„Užasan je red, mnogo je velika gužva. Kada pitate na šalteru, kažu mi nemamo ništa sa tim. Gospodin koji obavlja ček in, kaže da se ovo nikada nije dešavalo na aerodromu“, navodi čitateljka.


Podsetimo, turiste koji su uplatili letovanje na turskoj egejskoj obali, već je po dolasku na aerodrom, jutros oko 3.30 dočekala neprijatna informacija da je let pomeren za 9.45. Međutim, oko 7h je objavljeno da let neće biti realizovan ni u to vreme.

Er Srbija je juče saopštila da, usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na beogradskom aerodromu, može (tokom jučerašnjeg dana) doći do znatnih odstupanja od planiranog reda letenja avio-kompanija koje poleću sa tog aerodroma, što je izazvalo velike gužve.

Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR