Glas Javnosti
Posta

OPASAN TREND U BEOGRADU: Vozio rolere pa se ZAKAČIO ZA AUTOBUS da bi izbegao gužve u saobraćaju (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Trotineti i bicikli su do sada bili alternativa u Beogradu, kako bi se izbegle gužve u javnom prevozu, a i brže stiglo na željenu destinaciju, međutim pojavio se možda novi trend, opasniji od bilo kog i nikako preporučljiv.

Svima nam smetaju električni trotineti i bicikli koji su u poslednje vreme veoma popularni na gradskim ulicama, a sada su Beograđani našli još jedan način da se izbore sa gužvama.

Jedan sugrađanin nedavno je zabeležio veoma opasno ponašanje drugog sugrađanina u gradskom saobraćaju. Naime, mladić se prevozio na rolerima preko mosta tako što se zakačio za autobus gradskog prevoza i tako nastavio do željene lokacije.

Pretpostavljamo da je ovo uslikano za vreme špica i gužve, te da su se vozila kretala veoma sporo, ali to svakako ne umanjuje činjenicu da je u pitanju veoma opasno ponašanje u saobraćaju kojim je ovaj učesnik ugrozio i sebe, ali i ostale.

Nadamo se samo da se ovakav trend neće nastaviti i da će se, bez obzira na gužve u saobraćaju, naši sugrađani odlučiti za bezbedniji vid vožnje.

- Novi trend besplatnog i nebezbednog prevoza - zaključio je korisnik na Fejsbuku.

(Glas javnosti/Mondo)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP