Glas Javnosti

Omiljeni pas u jako je lošem stanju, ceo svet prati situaciju (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vest koja je rastužila mnoge je da se 17-godišnji poznati pas – ‘doge’ meme Kabosu oseća loše i da pati od leukemije.

Pas rase Šiba Inu se razbolela na Badnje veče, par dana pre Novu, jer je dobrovoljno prestala da pije i jede.

Sato, njena vlasnica i vaspitačica u vrtiću, objavila je njenu sliku na Instagramu rekavši da se oseća bolesno i tvrdi da je njena situacija „veoma opasna“. Sato je dodao da se pas kretao veoma retko i sporo.


Otkrila da pas boluje od hronične leukemije i akutnog holangiohepatita. Stvari nisu delovale baš najbolje, a onda se ponovo oglasila vlasnica, prenosi „City Magazin„.

U novom postu je pisalo: „Čudo od Kabosua ne bi moglo da se desi bez vaših toplih želja i molitve, i sada je moj ljupki mali pas u stanju da završi svoje obroke, popio je dosta vode i čak otišao u kratku šetnju u petak.“

Obraćajući se svojim sledbenicima, Sato je rekla: „Začuđena sam koliko se brzo vratila.

Objava DogeDesigner-a na Tviteru glasila je: „Vaše molitve deluju. Naš „Doge“, Kabosu se dobro oporavlja. Pojela je obrok i čak je otišla u šetnju danas. Nastavite da šaljete svoju ljubav i molitve.“

U odgovoru na objavu, korisnik je rekao: „Tako mi je drago što vidim da joj ide dobro“.

Drugi korisnik je rekao: „Tako mi je drago da se oseća bolje. Nastavne molitve.“

Pas je postao viralan 2010. godine kada je njena fotografija sa preklopljenim šapama i radoznalog izraza lica postala viralna na Redditu, Tumblr-u i 4Chan-u.

Njena popularnost je porasla 2013. godine kada su dva programera predstavila alternativnu kriptovalutu pod nazivom ‘Dogecoin’ kao odgovor na Bitcoin.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR