Glas Javnosti

OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE U SURČINU U KOJOJ JE ĐAK PRETIO DRUGOVIMA I RAZREDNOJ: "Roditelji su s pravom zabrinuti"

Društvo
Autor: Glas javnosti

Pošto je obavio jutros sastanak sa roditeljima, on je istakao da se učenik posle tuče se "posvađao, vikao na starešinu, pobegao kući i pretio razrednoj da će pobiti sve

Direktor OŠ "Dušan Vuksanović Diogen", Bečmen, Surčin, oglasio se povodom incidenta u kom je učenik (15) pretio da će pobiti sve u toj ustanovi.

Pošto je obavio jutros sastanak sa roditeljima, on je istakao da se učenik posle tuče se "posvađao, vikao na starešinu, pobegao kući i pretio razrednoj da će pobiti sve".

"Slučaj smo prijavili nadležnima. Roditelji su s pravom zabrinuti za svoju decu... Radi se o učeniku koji ima jedinicu iz vladanja i trenutno ne dolazi na nastavu", kazao je direktor Duško Nedeljković .

Biće pojačan nadzor, dodao je on i rekao da će učenik biti sa njim kada se vrati u ponedeljak, ako odluči da se vrati u školu.

"Dečak je pravio nekulturne incidente, ponašao se bahato, igrao igrice na časovima... Imao je veliki broj neopravdanih izostanak", rekao je direktor škole i naveo da do srede nije pravio velike incidente.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR