Glas Javnosti

OGLASILA SE NESTALA DEVOJČICA TOMANIJA (15) IZ BOGATIĆA: 'Ja sam ZALJUBLJENA u njega, hoću da budem sa njim, zato sam POBEGLA'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Policija poslednjih nedelju dana traga za devojčicom Tomanijom D. (15). Ona i njen dečko Baja Milovanović (19) sada su se oglasili iz svog skrovišta.

Devojčica je poručila svojim roditeljima da će se vratiti sa svojim dečkom kada prihvate da ostane sa njim i  kada povuku prijavu protiv njega za navodnu otmicu. 

Oboje su nasmejani i raspoloženi, a devojčica je poručila svojim roditeljima da ne treba da brinu i istakla da je ona dobrovoljno napustila kuću.

- Nije tačno da sam oteta, dobrovoljno sam pobegla od kuće. Ja sam se zaljubila u njega, volim ga i hoću da budem sa njim, a drugačije nisam mogla osim da pobegnem. Oni bi mi sigurno branili kao i ranije što su mi branili da imam dečka i da se zabavljam - rekla je kasno sinoć devojčica, piše Telegraf. 

 

Ona je dodala da se pre tri dana javila roditeljima i poručila da ne brinu i da nije oteta. Navodno, ocu i majci je postavila uslove pod kojima će se pojaviti sa tajne lokacije na kojoj se kriju.

- Kad prestanu da nas traže i pristanu da budemo zajedno, pojaviću se i ako treba ići i u policiju i Centar za socijalni rad - poručila je Tomanija.

Oni su otkrili kako su isplanirali da zajedno pobegnu.

Devojčica se iskrala kroz prozor svoje kuće prošlog utorka u zoru i sa Bajom nestala u nepoznatom pravcu. Iz skrovišta su na Fejsbuku emitovali video poruku njenim roditeljima u kojoj je Tomanija nasmejana i našminkana..

- Upoznali smo se preko društvenih mreža, dopisivali smo se, a kada je došla u Srbiju videli smo se nekoliko puta. U kontaktu smo oko šest meseci, a u vezi otprilike poslednja tri meseca. Kad smo se videli shvatili smo da ne možemo jedno bez drugog - rekao je Baja.

Njeni roditelji, otac Slavko i majka Marina su policiji u Bogatiću prošlog utorka prijavili nestanak ćerke. Sve dok zaljubljeni par posle četiri dana nije na Fejsbuku objavio zajedničku fotografdiju, njeni roditelji su mislili da je oteta. 

Posle toga ih muči sumnja da je njihova ćerka dobrovoljno napustila kuću. Posumnjali su i da je to učinila zbog zabranjene ljubavi, što su im ćerka i njen izabranik i potvrdili prvo preko fotografija i komentara na Fejsbuku, a onda i kad su im pre tri dana telefonom poručili da ih niko ne može rastaviti.

(Glas javnosti) 

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR