Glas Javnosti

Oglasila se MAJKA Luke Ivanovića: Otkrila da je porodica srpskog predstavnika na Evroviziji donela ODLUKU

Društvo
Autor: Glas javnosti / objektiv

Marija ističe da im je mir na prvom mestu

Luka Ivanović, odnosno Luke Black, predstavljaće Srbiju na “Evroviziji” u maju pesmom “Samo mi se spava”, o kojoj se i te kako priča.

Luke Black ističe da su mu roditelji najveća podrška, a njegova majka Marija Ivanović odlučila je da istupi javno.

– S obzirom na to da je Luka ovih dana, a i dalje to nesebično čini, vrlo posvećeno i vrlo iskreno davao intervjue, mi se kao porodica ne bismo oglašavali – otkrila je na početku odluku Lukinih najbližih.

Marija ističe da im je mir na prvom mestu.

– U potpunosti razumem aktuelnost ovog trenutka, ali bismo isto tako želeli da se radujemo sa prijateljima, porodicom, bez ikakvog pritiska – rekla je Marija.

– To je zasad naša želja. Nadam se da ćete razumeti – zaključila je.

Podsetimo, Lukina komšinica iz Čačka je juče otkrila više detalja o njemu.

– Beskrajno smo se radovali Lukinom trijumfu i uverena sam da će nas dostojno predstavljati u Liverpulu. Znam ga kao dete, vaspitan, kulturan, odličan đak, uz njegov rad i talenat ne čudi uspeh koji je postigao – kazala je ona.

– U subotu smo se okupili u mojoj kući i zajedno navijali i slavili, dok je Lukina mama pobedu čekala u prestonici, sa sinom. Pevali smo i radovali se do kasno u noć. Znajući Luku još kao dete, nisam sumnjala da će napraviti ovakav uspeh. Predan, posvećen i neverovatno talentovan mladić. Ne treba da bude iznenađenje ni ako nas ovaj predivni mladić pozitivno iznenadi i u Liverpulu. Ceo Čačak je uz njega – dodala je komšinica.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR