Glas Javnosti

OGLASILA SE KOSOVSKA POLICIJA: Desetine građana na ulicama, evo zbog čega grad danas smrdi na ŠOK BOMBE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nakon što je Kosovska Mitrovica jutros osvanula u dimu šok bombi, a na desetine građana koji su hodali ulicama, počelo da beži u panici, policija se oglasila i objasnila kakava je akcija u pitanju,.

Oni su naime saopštili da je u toku "realizovanja strateških ciljeva za prevenciju krivičnih dela, konkretnije beskompromisne borbe protiv krijumčarenja robe".

U saopštenju je navedeno da je „danas u ranim jutarnjim satima započelo sprovođenje policijske operacije koji obuhvata četiri regiona Kosova: Priština, Peć, Mitrovica Jug i Mitrovica Sever. Sve policijske radnje se sprovode u kordinaciji sa nadležnim tužilaštvima i sudovima, čijim nalozima se vrše kontrole i pretresi na raznim lokacijama kao što su kuće, lokali biznisa, skladišta robe itd“, piše RTK.

U ovoj policijskoj operaciji koja se i dalje nastavlja, angažovana je i Kosovska carina i nekoliko različitih policijskih jeinica koji su podrška ovoj policijskoj operaciji.

„Kao rezultat intenzivnih istraga, policijskih profesionalnih radnji i Carine Kosova, do danas zaplenjeni su roba i razni dokazi koji služe kao materijalni dokazi,“ kaže se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da će „Policija u saradnji i koordinaciji sa nadležnim organima nastaviti sprovođenje svojih zadataka i odgovornosti na nivou zemlje u cilju sprečavanja kriminalnih aktivnosti, sprečavanju krijumčarenja roba i uništavanja kriminalnih grupa.“

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR