Glas Javnosti

ODMAH SE OGLASILI IZ ŠKOLE U KOJOJ JE KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OBJAVIO SNIMAK SA DECOM: Evo šta stoji iza svega!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Iz osnovne škole "Đura Jakšić" kažu da je učionica ustupljena

U osnovnoj školi Đura Jakšić u Beogradu zabeležen je snimak zbog koga je reagovalo Ministarstvo prosvete, a na njemu se vidi kako Kristijan Golubović "predaje" nastavu đacima.

Muzički sastav Crni Cerak objavio je na storiju svog instagram profila da se učionica koristila za potrebe snimanja spota, te da su za to dobili dozvolu od roditelja.

Iz osnovne škole "Đura Jakšić" kažu da je učionica ustupljena za snimanje spota ovog muzičkog sastava, te da deca iz spota nisu đaci u njihovoj školi. Takođe tvrde da nisu bili upućeni da će Kristijan Golubović glumiti u spotu.

- Mi imamo nastavu samo u jutarnjoj smeni, poslepodne nema nastava. Ta deca koju vidite na snimku, nisu đaci naše škole. Pouzdano znamo da su roditelji dali dozvolu za to. Takođe, nismo bili upućeni da će Kristijan Golubović glumiti u spotu - odgovorili su iz ove škole.

Ministarstvo prosvete zatražilo je od prosvetne inspekcije da hitno izvrši nadzor u OŠ "Đura Jakšić" u Rakovici, nakon saznanja da je u toj školi sniman spot u kome učestvuje Kristijan Golubović.

Podsetimo, na društevnoj mreži TikTok objavljen je snimak pod nazivom "Vaš omiljeni profesor", a na kome se vidi rijaliti zvezda i voditelj jedne emisije, Kristijan Golubović kako se na samoj nastavi zabavlja sa prisutnim đacima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Dzon u 22.04.2023 15:33:12 h
     0 
Kad je pre desetak godina krenula prica o HAARP tehnologiji u Barajevu. niko nije verovao. Eto kao posledica sta se desava u Rakovici, koja je blizu