Glas Javnosti

ODMAH SAM ZNALA DA NEŠTO NIJE U REDU! Prijateljica nestale Marijane otkrila detalje poslednjeg razgovora

Društvo
Autor: Glas javnosti

Već treći dan traje potraga za Marijanom Seifert (38), nestalom u Zagrebu u noći između utorka i srede.

Poslednje što je dospelo u medije jeste da su njen telefon i dokumenta pronađeni kod mosta, nadomak stana u kojem je živela, a policija intenzivno traga za njom.

U razgovoru za RTL Marijanina sestra Maja Kovačević otkrila je da nema nikakvih novosti u vezi s njezinom potragom. Zabrinuta Maja kratko je otkrila i da policija ispituje porodicu i najbliže prijatelje.


Njena bliska prijateljica Tamara Janković otkrila je za medije kada se poslednji put čula sa njom te da joj je jedna stvar izazvala sumnju da nešto nije u redu.

Čule smo se u nedelju, čestitala mi je Uskrs i dogovarale smo se da se vidimo. Htela je da dođe u Beograd da se vidimo. Bila je raspoložena, šalila se kako ćemo postati prije jer ona ima sina, a ja ćerku. Rekla mi je da je konačno zadovoljna i da joj je posao sa tetoviranjem lepo krenuo - govori Tamara za Telegraf i dodaje.

 Nisam ni naslućivala da će nešto ovako da se desi. Marijanu odlično poznajem i znam da nikada ne bi ostavila sina i ćerku, njoj su deca bila sve. Stalno mi je pričala o sinu. Kada sam čula tu strašnu vest odmah sam je pozvala ali sam videla na viberu da tada već dva dana nije bila aktivna. Ni dan pre nestanka nije bila online. Shvatila sam da nešto nije u redu - govori bivša rijaliti učesnica koja je bila u "Velikom bratu" sa Marijanom i nastavlja.


Nakon toga sam presabirala po glavi šta smo sve pričale i šta mi je govorila. Sećam se, da mi je u poslednje vreme stalno govorila kako sam srećna, stalno je potencirala na toj sreći. Govorila mi je da joj je drago što sam srećna i da vidi sreću kod mene. Ne znam kako to da protumačim. Nije mi se žalila na muža, govorila je samo da je sve u redu - rekla je Tamara i objasnila da je uz Marijanu bila i tokom teškog perioda.

Policija zasad vodi slučaj kao klasičan nestanak osobe i u ovom trenutku potraga ide u tom smeru. Nezvanično se saznaje da se potraga obavlja na području toka reke Save, oko zagrebačkog Mosta mladosti i toplane, istočno od mosta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR