Glas Javnosti

OD DANAS POJAČANA KONTROLA U GRADSKOM PREVOZU: Sa kontrolorima ide I OBEZBEĐENJE

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kontrola u gradskom prevozu biće je u većem obimu, ali ovaj put kontrolorima podršku ptruža obezbeđenje.

ako je najavila turska kompanija “Kentkar” koja upravlja sistemom BusPlus, pojačana kontrola kreće od danas.

"Kompanija "Kentkart Southest Europe DOO" od danas počinje kontrolu karata u javnom gradskom prevozu uz povećan broj kontrolora u čijim timovima će biti i licencirano obezbeđenje. "Kentkart" će ovaj posao obavljati u saradnji sa kompanijom registrovanom za fizičko-tehničko obezbeđenje "Profi Team Plus2", navodi se u saopštenju kompanije "Kentkart".

Oni dalje navode, nakon zaključenja ugovora za naplatu i kontrolu karata putnika u vozilima javnog prevoza u Beogradu, a u cilju unapređenja poslovanja, kompanija "Kentkart SEE DOO" potpisala je ugovor sa kompanijom "Profi Team Plus DOO" iz Beograda.

 

"Do 30 licenciranih radnika obezbeđenja ove kompanije će biti raspoređeno na terenu zajedno sa kontrolorima kompanije Kentkart. Njihov primarni zadatak će biti preventivno delovanje u smislu izbegavanja sukoba u poslovima kontrole karata - voznih isprava, kao i zaštite poslovanja kako kompanije Kentkart tako i poslovanja Grada Beograda - kažu u kompaniji "Kentkart Southest Europe".

U saopšenju se navodi I da "veruju da će ovo u mnogome unaprediti posao kontrole i predstavljati još jedan doprinos ove kompanije u realizaciji izvršenja ugovornih obaveza prema Gradu Beogradu, a sve sa ciljem povećanja efikasnosti rada kontrole i kvaliteta usluge".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR