Glas Javnosti

OD 17.JUNA NA MORE VOZOM, kreću za Bar saobraćaju od stanice Zemun

Društvo
Autor: Glas javnosti

U letnjoj sezoni, od 17. juna, međunarodni vozovi za i iz Bara počinjaće i završavati vožnju u stanici Zemun, u kojoj će se obavljati utovar i istovar praćenih automobila, saopštila je danas kompanija „Srbija voz“.

Jutarnji međunarodni voz za Bar iz stanice Zemun polaziće u 8:44, a iz stanice Beograd Centar u 9 časova. Taj međunarodni voz saobraćaće od 17. juna do 18. septembra i u svom sastavu nema kola za prevoz praćenih automobila.

Večernji međunarodni voz za Bar iz stanice Zemun polaziće u 19:58, a iz stanice Beograd Centar u 20:20 i u svom sastavu će imati kola za prevoz praćenih automobila. Utovar praćenih automobila u stanici Zemun počinje dva časa pre polaska voza.

Večernji međunarodni voz koji iz Bara za Zemun polazi u 19 časova, dolaziće u stanicu Beograd Centar u 6:08, a u stanicu Zemun u 6:27.

Prodaja voznih karata za letnju sezonu počela je 26. maja po važećim cenama u međunarodnom saobraćaju. Cene voznih karata izražene u evrima obračunavaju se u dinarskoj protivvrednosti po važećem tarifskom kursu.

Cena vozne karte 2. razreda u jednom smeru je 21 evro, prvog razreda 31.80 evra, a rezervacija sedišta je tri evra. Cene ležaja i posteljnih karata su: u šestokrevetnoj kabini šest evra, četvorokrevetnoj devet evra, trokrevetnoj 15 evra, dvokrevetnoj 20 evra i jednokrevetnoj 45 evra. Cena karte za praćene automobile je 30 evra u jednom smeru.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR