Glas Javnosti

OČEKUJU SE OGROMNE GUŽVE ZBOG PRAZNIKA! Evo kako da skratite vreme čekanja i saznate gde su najveća zadržavanja

Društvo
Autor: Glas javnosti

U Srbiji se, povodom predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" poručuju da spremno i organizovano dočekuju nastupajuće praznike, te da je intenziviran rad na naplatnim stanicama, a svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima.

Podsećaju da najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone "Putevi Srbije" mogu da se informišu u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR