Glas Javnosti

HRKALOVIĆ PO DRUGI PUT SASLUŠANA! Iskaz obeležen kao STROGO POVERLJIVO

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP, pozvana je u petak na saslušanje u sedištu Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se saznaje, iako je Hrkalovićeva saslušana u svojstvu građanina, službena beleška koja je sačinjena o tom događaju označena je sa "strogo poverljivo".

Advokat Hrkalovićeve Nenad Tasić potvrdio je za Nova.rs da je njegova branjenica u petak saslušana.

- Tačno je da je Dijana Hrkalović u petak pozvana od strane Ministarstva unutrašnjih poslova, tačnije Unutrašnje kontrole, na razgovor, i ona se istog dana odazvala pozivu. Sačinjena je službena beleška o razgovoru, koja je označena sa „strogo poverljivo“, te shodno tome, ne smem iznositi nikakve detalje. Pravo pitanje za Ministarstvo unutrašnjih poslova jeste kako je moguće da cure informacija, koje bi trebalo da budu strogo poverljive, s obzirom da su ih tako označili - kaže Tasić i dodaje da on poštuje zakon, te da ne može da govori o detaljima saslušanja njegove branjenice.

Ovo je drugi put da se Hrkalovićeva poziva na saslušanje. Kako su pojedini mediji izvestili, navodno je reč o slučaju prisluškivanja predsednika Aleksandra Vučića. Interesantno je i da je bivša sekretarka MUP pozvana na saslušanje u identično vreme kada i dvojica inspektora koji su hapsili Predraga Koluviju, vlasnika najveće plantaže marihaune u Evropi, a koji su već ispitivani na poligrafu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR