Glas Javnosti

NOVO UDRUŽENJE PENZIONERA SRBIJE PORUČUJE: Smesta prestanite da maltretirate najstarije građane!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Novo udruženje penzionera Srbije izdalo je hitno saopštenje povodom toga što, kako kažu, "država pred bankrotom širi zarazu među penzionerima, a za njihove pare želi METRO".

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Kada je država odlučila da opljačka penzionere, javno i bez fantomki, sve sa preko 25.000,00din je lako pronašla, potrošila je milione da im pošalje i pisma zahvalnosti jer je imalo šta da im se otme, lako su milion žrtava pronašle i banke, osiguravajuće kuće, velike strane kompanije, stranke na vlasti, javni izvršitelji, razne organizovane kriminalne grupe koje srpsko sudstvo pokriva, ali, kada je Evropski sud za ljudska prava u Strazburu rekao da pare sa kamatom moraju da se vrate, država ne zna gde su opljačkani i primorava ih da po kiši, u zbijenim redovima, na milost i nemilost šalterskih službenika koji ih šalju od opštine do opštine jer nisu ni posle više godina preselili njihova dosijea, pa im prete obezbeđenjem amo se pobune, oni koje ti penzioneri plaćaju da bi ih pljačkali i maltretirali po sudovima i ispred šaltera, samo zbog toga da bi podneli zahtev da im se pare vrate.

Zašto ponižavate i maltretirate najstarije i najbespomoćnije građane, najvernije glasače onih koje briga nije za njih? Zar ne znate koliko ste kome oteli, koje su njihove adrese i brojevi računa, da li očekujete da teško bolesni i oni kojima je sve preko nosa ne dođu i da njima ili porodicama umrlih ne vratite oteto, a umrli su jer nisu zbog vaše pljačke imali za lekove?

Zbog čega ih izlažete opasnostima od zaražavanja u onolikoj masi i u redovima od po 100m, da li želite da na ulici kolabiraju i da tako pokažete svoju moć i silu i da ostane što više para da napravite metro koji direktno uvodi Srbiju u dužničko ropstvo i bankrot?

Smesta prekinite tu nerazumnu avanturu bez obzira na veličinu i količinu provizija, ako mislite dobro Srbiji, dokažite se prvo rešenjem problema kanalizacije u 120 opština, obezbedite da naša deca i svi građani udišu čist vazduh i imaju čistu vodu za piće, završite konačno posle 25g jednu malu železničku stanicu Prokop i prestanite više godinama da okrećete kocke kaldrme. Ne hvalite se metroom, brzim prugama, autoputevima, naduvano skupim nekretninama, lažnim pumpanjem BDP-a na bazi visoke korupcije, zaduživanja budućih pokolenja i pljačke penzionera u stotinama miliona evra mesečno, rešite problem opstanka a ne bankrota Srbije, vratite javno oteto penzionerima, što je višestruko manje od onog što im se otima na više desetina načina sa „fantomkama“ i u „rukavicama“.

Svi odgovorni za neviđenu pljačku penzionera i svih građana Srbije će kad tad odgovarati krivično i materijalno, bez obzira u kojoj su vlasti, zakonodavnoj, izvršnoj ili sudskoj- sopštili su iz ovog udruženja.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR