Glas Javnosti

NOVINARKA RTS-A IZ VRANJA PONOVO U GLAVNOJ ULOZI: Sagovornica htela da joj uzme mikrofon, njena reakcija NASMEJALA SRBIJU (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Dopsisnica radio televizije Srbije iz Vranja, Danijela Manić Stoiljković, pobrala je velike simpatije krajem prošle godine, kada se na nagovor voditeljke "Beogradske hronike", Ane Manojlović, gledaocima obratila na vranjanskom dijalektu.

I taman kada je taj snimak prestao da se deli, ona je od juče ponovo postala zvezda društvenih mreža i to zahvaljujući sagovornici, koja je htela da joj uzme mikrofon.

Kako se navodi, snimak je nastao na šetalištu u Bujanovcu, a sagovornica na temu mentalnog zdravlja, pomislila je da joj Danijela pruža mikrofon da ga preuzme u trenutku kada joj je isti približila da se bolje čuje u programu nakon najave.


- Na temu mentalnog zdravlja, reći će nam naša sagovornica - rekla je Danijela, nakon čega je zdravstvena radnica rukama krenula ka mikrofonu.


Međutim, kada je videla da njena ruka prilazi mikrofonu, Danijela je vešto isti povukla ka sebi, ostavljajući sagovornicu zbunjenu. Ipak, situacija se posle svega par trenutaka vratila u normalu i prilog je uspešno urađen.


Snimak se ubrzo pojavio na društvenim mrežama, gde je postao pravi viralni hit. U komentarima ispod njega, korisnici su se dobro zabavili, a najviše simpatija su pobrali komentari "Ćale ,kad me pita da mu nešto pokažem na mobilnom,i ja pokušam", "Bilo je jako neprijatno" i "Moša".

BONUS VIDEO: Surova životna ispovest devojke sa albinizmom i priča o ljudima koji "nisu po standardima"


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR