Glas Javnosti

NOVI PAZAR REFUNDIRA TROŠKOVE SAHRANE PORODICAMA ČIJI SU ČLANOVI PREMINULI OD POSLEDICA KORONE: Ovo je iznos koji dobijaju!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Štab za vanredne situacije grada Novog Pazara doneo je odluku da će porodicama čiji je član domaćinatsva preminuo od posledica pandemije korona virusa biti refundirani troškovi nastali prema JP “Gradska čistoća”, pre 4.jula tekuće godine.

Troškovi se refundiraju u iznosu do 30 000 dinara, uz obavezu člana domaćinstva koje je troškove snosilo, da nadležnima dostavi potrebnu dokumentaciju. Zahtev se može podnositi u Uslužnom centru od 26. oktobra do 13. novembra 2020. radnim danima od 7:30h do 15:00h, navodi se u saopštenju.

Gradski štab za vanredne situacije apelovao je na verske zajednice da u svojim objektima sprovode pojačane mere zaštite u cilju prevencije i suzbijanja zarazne bolesti COVID-19.

Pravo na refundaciju pogrebnih troškova koje su porodice imale kod JKP “Gradska čistoća Novi Pazar” ima član njihovog domaćinstva koji je snosio te troškove.

Refundacija pogrebnih troškova, može se odobriti samo jedanput i samo jednom članu porodičnog domaćinstva, odnosno licu koje je snosilo te troškove, navodi se u saopštenju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR