Glas Javnosti

NOVA PREVARA U SRBIJI! Lažna nagradna igra na Fejsbuku

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kompanija MOL Srbija obavestila je građane da sa lažnog Fejsbuk profila koji nosi naziv "Mol Srbija" u inboks korisnika te društvene mreže stižu poruke o nagradnoj igri, a građani se pozivaju da kliknu na link iz poruke kako bi verifikovali dobitak.

Iz kompanije su oštro demantovali da su organizatori.

"Pomenuti profil ni na koji način nije povezan sa kompanijom, pa ovim putem MOL Serbia moli sve korisnike da ne šalju svoje lične podatke i ne prihvataju zahteve stranica koje nisu verifikovane kao zvanični MOL profili, jer u suprotnom MOL Serbia ne može preuzeti odgovornost za zloupotrebe koje mogu nastati aktivnostima lažne stranice", navodi kompanija u saopštenju.

Takođe su poručili svim korisnicima da ne šalju svoje lične podatke i ne prihvataju zahteve stranica koje nisu verifikovane kao zvanični MOL profili, jer u suprotnom MOL Srbija ne može da preuzme odgovornost za zloupotrebe koje mogu nastati aktivnostima lažne stranice.

Kompanija MOL Srbija komunicira sa svojim korisnicima isključivo putem svojih zvaničnih profila, a povodom ovog slučaja biće preduzete sve pravne mere radi zaštite kompanije, brenda i naših korisnika, kažu u MOL-u.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR