Glas Javnosti

Nova knjiga o Melaniji: Sve rešava pregovorima, pa i najbolje uslove za sina

Društvo
Autor: Glas javnosti

'Njena veština pregovaranja' – naziv je najnovije biografije Melanije Tramp koju je napisala Meri Džordan. Autorka u njoj predstavlja Prvu damu Amerike kao pametnog stratega, piše DW.

Još pre nego što se nova knjiga novinarke Meri Džordan o Prvoj dami SAD našla u američkim knjižarama, ona je izazvala veliku pažnju u svim svetskim medijima. "Vašington post", list za koji radi Džordanova – istraživačka novinarka nagrađivana brojnim nagradama, između ostalog i Pulicerovom – objavio je, uoči zvaničnog izlaska knjige iz štampe, odlomak koji se čini važnim za čitav svet: Melanija Tramp se, nakon što je Donald Tramp u januaru 2017. preuzeo funkciju predsednika, usprotivila tome da sa svojim mužem uđe u Belu kuću, piše DW.

Tek u junu, nakon što je ponovo ispregovarala bračni ugovor s Trampom, Melanija je, kako se navodi u knjizi, bila spremna da preuzme ulogu koja joj je namenjena u predsedničkom kabinetu. Melanija – strateg: pametno je iskoristila trenutak i okolnosti kako bi dogovorila bolje uslove za sebe, a pre svega za svog sina. Cilj joj je bio da njen u to vreme 11-godišnji sin Baron u budućnosti ima ista prava kao i Trampova deca iz prvog braka s Ivankom.

(Izvor N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR