Glas Javnosti

NOTARI SUTRA ODGOVARAJU NA PITANJA GRAĐANA! Evo na koji način možete da ih kontaktirate

Društvo
Autor: Glas javnosti

Javni beležnici će sutra od 11 do 14 časova, preko tri posebne linije na aplikaciji Viber, uživo odgovarati na pitanja građana, ili ih uputiti na način na koji mogu da ostvare svoja prava.

Ovu uslugu za građane organizuje Javnobeležnička komora Srbije povodom Evropskog dana pravde, koji se svake godine obeležava 25. oktobra, sa ciljem da se pravda približi građanima, najavljeno je iz Komore.

JKS je pozvala građane da se jave i postave pitanje u razgovoru sa javnim beležnicima preko Viber aplikacije, na telefonske brojeve 065/415 88 24, 065/415 88 25, 065/415 88 26.


 
Građani će moći da biraju da li će sa javnim beležnikom razgovarati video ili audio pozivom.
 
Evropski dan pravde je istovremeno i "otvoreni dan" svih notarijata Evropske unije, koji tog dana na sličan način savetuju svoje građane, saopšteno je iz JKS.
 
Javni beležnici moći će sutra da pouče građane u vezi sa poslovima oko prometa nepokretnosti, overama potpisa i prepisa, overama punomoćja, vođenju ostavinskih postupaka, odgovornosti javnih beležnika, kao i o dilemama vezanim za nadležnosti javnog beležnika, prenosi 021.rs.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR