Glas Javnosti

NIKAD VIĐENA FOTKA ŽELJKA RAŽNATOVIĆA: Ovako je Arkan ulivao strah svima u popravnom domu (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

O Željku Ražnatoviću Arkanu mnogo toga se zna ali mnogi detalji iz njegovog života i dalje su malo poznati javnosti pogotovo oni vezani za njegovu mladost.

Željko je tokom mlađih dana boravio u Kazneno-popravnom domu za maloletnike u Valjevu, gde se igrom slučaja nalazio i Iso Lero Džamba, brat estradne zvezde Džeja Ramadanovskog.

Jedina poznata tuča koju je Željko imao u životu bila je upravo sa Džambom iza rešetaka, kada je prošao kao bos po trnju. Džamba ga je pretukao i ostavio ožiljak na licu. Arkan mu to nikad nije zaboravio. Iso Lero je prošao istu školu boksa kao čuveni Ljuba Zemunac.

Foto: Facebook

 
Iako visok jedva 170 cm i težak 70 kilograma, bio je neopisivo snažan i srčan. Kažu da se niko nije toliko tukao po zatvorima kao on, a takođe je i dobijao najviše batina od čuvara jer nikad nije hteo nikome da se pokori.

Spasavao je drugove robijaše od batina često i pravio je probleme namerno da usmeri bes čuvara na sebe. Prijateljima je mnogo pomagao tako što im je pisao molbe i žalbe jer je izuzetno dobro poznavao pravo. U inostranstvu se družio i radio sa Giškom, a kasnije u Beogradu je postao veliki Kneletov prijatelj. Još se prepričavaju njihove dogodovštine kada su sa svojim ekipama svi zajedno letovali i dominirali u Budvi '92. Džamba je bio neprikosnoveni kralj Dorćola.

Bio je omiljeni gradski lik, družio se sa poznatim glumcima i pevačima. Pisao je pesme, mnoge od njih je otpevao njegov brat od tetke, čuveni Džej.

Džamba je nestao bez traga jedne noći kada su ga ispred Beograđanke pretukli momci iz Arkanovog obezbeđenja. Njihov šef, Vukašin Vule Gojak ubijen je nekoliko godina kasnije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR