Glas Javnosti

Nevreme u Srbiji ojadilo poljoprivrednike, grad oštetio useve oko Čačka, grom pokosio stado ovaca kod Brusa (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Određene delove Srbije zahvatilo je nevreme. Grad oštetio useve u okolini Čačka. Od udara groma stradalo stado od 28 ovaca kod Brusa.

Za vreme nevremena, Slavoljub i njegova porodica bili su u blizini, ali na svu sreću nisu imali posledice posle udara groma. Osim što su ovce stradale u trenutku, nevreme je nanelo i veliku štetu u malinjaku ovom domaćinu ali i ostalim meštanima.

Jaka kiša zahvatila je oko 15 časova područje Čačka, sitan grad padao je u delovima sela Mrčajevci i Stančići.

Meštani kažu da ima štete na usevima.

Nevreme je u dva navrata zahvatilo i opštinu Brus. Od udara groma u zaseoku Bučići (atar sela Graševci) stradalo je stado od 28 ovaca.

Velike su štete i na malinjacima i ostalim poloprivrednim kulturama u ovom kraju.

Velike su štete i na malinjacima i ostalim poloprivrednim kulturama u ovom kraju. Podsetimo, u narednih desetak dana na području Srbije se očekuje nestabilno i promenjivo vreme, što znači da će skoro svakog dana negde na području Srbije biti pljuskovi i grmljavine, rekao je prethodno za RTS meteorolog Nedeljko Todorović.

U  narednih desetak dana na području Srbije se očekuje nestabilno i promenjivo vreme, što znači da će skoro svakog dana negde na području Srbije biti pljuskovi i grmljavine, rekao je prethodno za RTS meteorolog Nedeljko Todorović.

(Izvor RTS)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR