Glas Javnosti

NEVEROVATNE SCENE U APRILU! Žandarmerija spasavala zavejanu porodicu sa decom, sneg u Srbiji pravi probleme vozačima (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Aprilski sneg zavejao je vozače na Goliji pa su se u akciju spašavanja uključili "Putevi Ivanjica", opštinska Gorska služba i Žandarmerija.

Usled jakog vetra stvoreni su smetovi, tako da su iz pravca Ivanjice, bili blokirani kamion šticar i putničko vozilo, dok su iz pravca Odvraćenice bila zavejana tri putnička vozila.

Pripadnici Odreda Žandarmerije u Kraljevu danas su na regionalnom putu Golija-Ivanjica ukazali pomoć porodici sa dvoje dece koja je bila zavejana u snegu.

U prekidu je saobraćaj na pravcu Odvraćenica – Preko Brdo. Putari pokušavaju da probiju taj putni pravac ali im posao otežavaju sneg koji veje i jak vetar. Meštani na Odvraćenici kažu da najviše problema ima u pravcu ka Jankovom kamenu i niže ka Ivanjičkom kraju.

Pravac ka Raški, (Pašajlijski do - to je deonica koja je uvek u snežnom tunelu) prohodan je sa zimskom opremom. Put ka Novom Pazaru je prohodan. Pripadnici Žandarmerije i dalje su na terenu.

Na Kopaoniku, takođe, pada slab sneg, pa je snežni pokrivač dostigao 20 centimetara. U tom delu zemlje svi putni pravci su prohodni., javlja RTS.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR