Glas Javnosti

NESTOROVIĆ PREKINUO MEDIJSKU TIŠINU: Doktor ima nove savete za dobro zdravlje!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Od pulmologa Branimira Nestorovića dugo nismo čuli nikakve savete ni objašnjenja. Odkad više nije član Kriznog štaba Nestorović se skroro nikako nije pojavljivao u javnosti, ali jutros je ipak razbio ovu tišinu.

Dr Nestorović je, naime, u jutrošnjem gostovanju na Happy televiziji rešio da objasni gledaocima kako mogu da sami izleče čir na želucu, helikobakteriju ili alergiju na ambroziju.

-Iseckajte kupus, prelijte ga vodom, neka bude pola kupus, pola voda i neka odstoji dva dana u frižideru. Posle toga pijete po jednu času ujutru i uveče dve nedelje- rekao je Nestorović u Jutarnjem programu, dodavši da i sam već dve decenije koristi ovaj recept i da su rezultati odlični.

-Ispostavilo se da kupus ima određene materije koje obnavljaju sluzokožu u želucu. U kombinaciji sa sladićem deluje i na helikobakteriju, i to na one rezistentne oblike - pojasnio je doktor.

Nestorović je rekao i da je za alergiju na ambroziju veoma dobra kopriva, ali nikako čaj.

-Najbolje da se listovi koprive samelju sa medom, ili da se drži kopriva u zamrzivaču dve nedelje, pa se ona sama pretvori u prah. Čaj nije dobar jer voda ubija korisne sastojke u koprivi - objasnio je doktor.

(Glas javnosti/Blic žena)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR