Glas Javnosti

NESTOROVIĆ O SMRTI SELEKTORA: Petković nije umro od korone, zarazio se tek kad su mu stavili respirator!

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Dr Branimir Nestorović jedno vreme se nije oglašavao, ali se u poslednja dva dana ponovo aktivirao. On je ovoga puta govorio o bivšem fudbalskom selektoru, Iliji Petkoviću, koji je nedavno preminuo, kako se navodilo, od posledica korona virusa.

Kako on tvrdi, Petković nije umro od korona virusa, već obilnog krvarenja, a koronom se zarazio kada su mu stavili respirator.

-Znam za Iliju Petkovića da je umro od čira. Njemu je pukao čir, on je iskrvario. A onda je legao na respirator, pa je dobio koronu. Ali on nije umro od korone - naveo je Nestorović.

Ko je umro od korone, a ko sa koronom, pitanje je koje pravi najviše pometnje kad je reč o metodologiji Svetske zdravstvene organizacije vezano za statistiku preminulih od KOVID-19.

Podsetimo, Ilija Petković je primljen u bolnicu na Bežanijskoj kosi zbog perforacije čira na dvanaestopalačnom crevu, a imao je problema sa srcem i plućima. Izgubio je mnogo krvi nakon što mu je pukao čir, a onda je otkriveno i da je pozitivan na KOVID-19. Uprkos naporima lekara, Petković je preminuo. Nekoliko dana pre pogoršanja zdravstvenog stanja rekao je za medije da se pridržava svih preporuka lekara u vezi sa koronavirusom.

(Izvor: Republika)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR