Glas Javnosti

NESTALI KUVAR IZ NOVOG SADA VIĐEN U ŠTAJERU: Već mesec dana za SRBINOM traje potraga širom AUSTRIJE!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Kuvar Milorad Vlaović (39) iz Novog Sada misteriozno je nestao 21. novembra sa rečnog broda „ Primadona“ u Lincu u Austriji, a sada su se javili navodi da je viđen u gradu Štajeru!

Milorad Vlaović poslednji put je viđen 21. novembra na brodu u Austriji, na kojem je radio, a od tada mu se gubi svaki trag. Za njim je raspisana i Interpolova poternica, a policija već tačno mesec dana traga za Srbinom iz Novog Sada. No, nedavno se pojavila se informacija da je viđen u autrijskom gradu Štajeru.

- Sinoć smo dobili informaciju da je noć pre viđen u gradu Štajru i gospodin koji ga je video je rekao policiji da je bio u dezorijentisanom stanju, tražili su ga sinoć, ali nisu ga pronašli - rekla je Miloradova sestra Marija, i dodala da nisu dobili nikakve informacije i da sumnjaju da je otet te moli sve za pomoć, prenose mediji.

– Nemam konkretnih informacija, čekam da mi neko nešto javi. Navodno je viđen u Štajeru u subotu. Čovek koji ga je video je juče sve prijavio policiji i sada ga traže po toj oblasti – rekla je kratko za portal 24.sedam njegova supruga Željka Vlaović koja sa zebnjom očekuje bilo kakvu informaciju o njenom suprugu.

U grupi “Balkanci u Lincu i okolini” od juče se objavljuju njegove fotografije i apeluje se na ljude ako ga vide da jave policiji.

– Ljudi molim vas! Ima li neko da potraži, javi nešto molim vas. Sumnja se da je van sebe. Ko zna šta mu se desilo. Ovako… Mole se svi koji žive u Štajeru da pomognu u potrazi za nestalim kuvarom sa broda „Primadona“. Upravo dobijena informacija da je sinoć viđen u Štajeru, čovek koji 99 odsto odgovara opisu Milorada Vlaovića. Ukoliko ga vidite prijavite odmah policiji. Čovek je verovatno po svim informacijama van sebe – navodi se u grupi.

Podsetimo, Vlaović godinama radi na rečnom brodu kao kuvar. Kako je ranije ispričala njegova supruga, na brodu je obično radio od aprila do kraja godine, a period od januara do aprila je provodio kod kuće u Novom Sadu. Ove godine zbog virusa je bilo drugačije, pa je brod bio usidren u Lincu, a Vlaović je ostao da radi sa još jednim kolegom.

Kobne večeri su se okupili kako bi proslavili Aranđelovdan, slavu jednog od kolega. Kako su rekle kolege nije mnogo pio.

– Oko pola 10 uveče im je rekao da ide da spava jer je umoran. Šta se onda desilo, niko ne zna – kazala je Željka za medije.

Sumnja se da se okliznuo i da je upao u reku, međutim, njegovo telo nije pronađeno. Zasad postoje samo nagađanja šta je moglo da mu se dogodi.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR