Glas Javnosti

NEMA KRAJA AGONIJI ZA ČAČANE: Radojki ZAZIDALI PROZORE, a sad izgradili trafo-stanicu čoveku ispred prozora dok je bio u INOSTRANSTVU! (FOTO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Radojka Đukanović (70) od nedavno iz dnevne sobe gleda u zazidan prozor jer je investitor dobio dozvolu da njen pogled zazida i tako proda stan, pa je ova Čačanka morala da se odseli- ali to nije sve što mogu da očekuju stanovnici ovog grada.

Naime, gradske vlasti Čačka odlučile su da zbog presecanja trase ulice, izmeste trafo-stanicu tik pored kuće jedne čačanske porodice.

Kako se navodi, radovi na trafostanici su počeli još letos dok je domaćin bio u inostranstvu, pa nije mogao da se pobuni.

Problem jeste, što će iz dvorišta i sa prozora ove kuće ljudi gledati samo na trafo-stanicu.

Na Tviteru je Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", podelio fotografije ovog slučaja.

Podesetimo, Radojki (70) je investitor koji je dobio dozvolu za nadogradnju, ogradio krovnu terasu jedne zgrade, da bi novi kupci potpuno sazidali prozor stana

Radojka je tada izjavila da su ih “zatvorili kao da su životinje u kavezu”, kao i da stan sada ne mogu da izdaju jer niko neće da živi u njemu, a ni da prodaju.

Kako kaže, samo u dnevnoj sobi ima samo jedan mali prozorčić, a svetlo mora da gori od jutra do mraka.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR