Glas Javnosti

Ne gledati prenos jevrejske pashe u Jerusalimu – to je žrtva za satanu

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Posle osam godina priprema jevrejski Sinedrion će izvrši obred žrtvovanja Pashe na privremenom oltaru. To je poslednji put bilo pre 2000. godine u Solomonovom hramu, koji je bio centralno religijsko mesto Jevreja, a koji je razrušen od strane Rimljana. Nakon toga su Rimljani raselili Jevrejski narod, čime je prestalo i hramovno bogosluženje po običajima Starog zaveta.

Pripreme za privremeni oltar

Jevreji se spremaju već 2000. godina da dočekaju svog mešijaha-mesiju, a mnogi poznatiji rabini iz Jerusalima i Amerike u svojim izjavama najavljuju dolazak mesije (antihrista) u Jerusalem do 9. aprila 2020. godine. Nakon toga, za sada postoje tajni planovi (sve je spremno), da se podigne na Hramovnoj gori hram u kojem će se zacariti jevrejski mesija, odnosno antihrist. Na Hramovnoj gori se nalaze Kupola na steni i Džamija Al Aksa, podignute posle proterivanja Jevreja iz Jerusalima. Ostalo je samo da nađu povod da sruše ove dve džamije!

Zbog toga ne treba da čudi ponašanje ekumenista (novih Juda) u Pravoslavnoj Crkvi, koji pod okriljem navodne pandemije, zatvaraju hramove, zabranjuju narodu da dolazi na službe i zabranjuju bogosluženja. Njihovo ekumenističko bezakonje dostiže vrhunac, jer se kao i jevreji spremaju da dočekaju tvorca bezakonja, antihrista.

Svetogorski monasi-pustinjaci poručuju Pravoslavnim vernicima: Da se ne bi sablaznili i nesvesno učestvovali sami u tom činu žrtvi satani, da 9. aprila ne gledaju prenos žrtvoprinošenja na Hramovnoj gori!


Borba za istinu

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR