Glas Javnosti

'NE BOJIM SE I NE OSVRĆEM': Predsednik SANU odgovorio Ražnatoviću na PSOVKE zbog stava o Kosovu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vladimir Kostić, predsednik SANU i profesor zbog čijeg stava Željko Ražnatović nije znao da se iskontroliše pa nije štedeo uvrede na društvenim mrežama, izjavio je da mu ne pada na pamet da se time bavi.

Veljko Ražnatović uputio je brutalne psovke na račun predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU), profesora Vladimira Kostića, zbog njegovih stavova o Kosovu i Metohiji. Naime, nakon što je objavljeno da je Kostić rekao da Kosovo nije deo Srbije, oglasio se mladi bokser, koji je na Instagramu sasuo psovke i uvrede na račun akademika.

Nakon izjava akademika o Kosovu, Ražnatović ga je javno ispsovao i izvređao, a Kostić je prokomentarisao njegove reči.

- Nigde u intervjuu nisam eksplicitno rekao da Kosovo nije deo Srbije. Što se tiče uvreda Veljka Ražnatovića, moram da napomenem da on jeste poznata ličnost u Srbiji, ali nikako nije jedini koji je osuo salvu uvreda na moj račun. Svima njima poručujem da se ne osvrćem na uvrede, da ih se ne bojim i da mi ne pada na pamet da se njima bavim. Ono što me je u celoj ovoj priči posebno poljuljalo je priča da pokušavam da ostvarim neki politički angažman, što mi zaista nikada nije padalo na pamet - rekao je Kostić, koji je dodao da nema u planu da tuži Ražnatovića zbog povrede ugleda i časti.

Foto: Instagram/Printscreen

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR