Glas Javnosti

NATO NIJE BOMBARDOVAO OVU ZGRADU U BEOGRADU JER JE MASONSKI HRAM: Delovi srušenog "nevidljivog" aviona ovde su analizirani!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Za vreme NATO agresije na SRJ 1999. godine delovi oborenog aviona F-117 analizirani su u tajnoj laboratoriji na Elektrotehnički fakultet (ETF) u Beogradu. NATO je znao da se tamo nalazi tajna laboratorija, ali zgrada, po njegovim rečima, nije bombardovana jer je prepuna masonske simbolike.

Ove zanimljivosti komentarisao je profesor i doktor Miloš Laban, politički analitičar, poslednji predsednik Veća udruženog rada SFRJ.

.Ispričao je šta je prethodilo obaranju aviona F117.


- Nekoliko činjenica je prethodilo ovom događaju. Javlja se tadašnjem rukovodstvu, čovek koji je bio po čuvenju poznat general u dubokim godinama starosti i sve im objasnio. Kaže- moderna tehnika radarska napravljena je da na određenom spektru osmatra nebo, i on im kaže postoje stari ruski radari koji su rashodovani i kaže im gde su i gde je skladište, i pošalje se ekipa da izvadi te radare, i uz pomoć toga detektovali su te letelice koje su srušene - ispričao je i dodao:

- Sve je rađeno uz pomoć štapa i šargarepe.

Posle rušenja F117 u Buđanovcu, nevidljiva letelica je dopremljena u zgradu ETF-a, za koju je Laban rekao da je ogroman masonski hram, zbog čega je NATO nije napadao.

- Znao sam da neće bombardovati zgradu ETF-a, zbog toga što ta zgrada ETF-a ima karakteristične simbole i tu je bilo puno aktivniih masona. ETF je jedan ogrorman masonski hram. U masone se prima dobar čovek na dobrom glasu, oni sami pozivaju, niko ne može da kupi članstvo - rekao je i dodao:

- Onaj pod, ornamentika, stubovi, prevrnuti trougao predstavlja ulaz u Solomonov hram, prema čemu taj hram nije samo hram već i sam čovek koji sebe gradi kao hram. U masoneriji čovek ima samo pozitivno delovanje nema rušilačko delovanje. Činjenica je da je Amerika napravila masone. Kao što istinski hrišćanska vojska neće da ruši hrišćanske svetinje, tako ni oni neće rušiti svoje.


Miloš Laban

Kako je ispričao mnogi su zaboravili šta je bilo pre dešavanja u Rambujeu, 90- ih godina.

- Mnogi su zaboravili, jeseni 1997. godine, bili su događaji koji su opredelilil pravce Srbije. Zamenik pomoćnika državnog sekeretara Gelbard došao je kod Miloševića i obećao mu ukoliko Srbija tada SRJ, preda Hrvatskoj tadašnji istočni deo Republike Srpske Krajine, da će uticati da kosovski Šiptari, a zašto ih tako zovem jer ne prihvatam floskulu da je to pežorativni izraz, a termin Albanac je nama imputiran da bi se tako prikazalo da su oni deo Albanije, i jedna stvar je -navika druga stvar šta je istorijski tačno - rekao je Laban.

Otkrio je i dalji tok podizanja tenzija u našoj južnoj pokrajini.

- Obećanje je bilo prema nama da će uticati na smirivanje tenzija. Nama je bilo poznato da su 1996. godine obučavani teroristi OVK i da su ih obučavali zapadni "Vagnerovci", penzionisani američki generali. Oni nemaju nešto sjajnu penziju, zato svi oni nešto rade i štede, a to je jedan od razloga zašto su oni vršili tu obuku - rekao je i podvukao da je verovati nekom tako nisko rangiranom predstavniku bilo je u najmanju ruku lakomisleno od strane Miloševića.


"Nevidljivi" u blatu

- Gelbard se posle izgubio i svako dalje pozivanje na njegovu izjavu bilo je iluzorno. Ja sam očima protivnika sagledavao situaciju, vi morate da se stavite u uogu onog na drugoj strani - dodao je.

On je ukazao da kada se saberu cifre od dana bombardovanja može se naći numerološki smisao sa datumom napada na Srbiju i preventivni udar Izraela na Egipat.

- Preventivni udar koji je Izrael izvršio na Egipat, koji je bio najjača država tada, uništila je skoro kompletnu avijaciju Egipta, preventivnim udarom. Kada se sabere tadašnji datum, dobijate isti rezultat kao od bombardovanja, sve neke devetke. Oni tako rade. Sada, zašto tako rade ne znam. Nije slučajnost. Do poslednjeg momenta nisam verovao da će krenuti agresija na nas. Kada je bilo izvesno da će krenuti agresiju na nas, jer mi smo branili svoju teritoriju od terorista, to se ipak desilo- rekao je.




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR