Glas Javnosti

NATAŠA ĐUKIĆ, MAJKE TRAGIČNO NASTRADALE KIKE ĐUKIĆ Otkrila šta će objaviti na godišnjicu ćerkine smrti a šta će morati da sačeka

Društvo
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Majka tragično nastradale jutjuberke Kristine Kike Đukić Nataša Đukić oglasila se na mrežama i tom prilikom je najavila da će na godišnjicu ćerkine smrti objaviti njen do sada neobjavljeni video-materijal.

Na svom Instagramu objavila je saopštenje, gde je otkrila da će njeni pratioci ipak morati još malo da sačekaju.

- Zdravo svima, želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video. A na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo - rekla je Nataša u snimku koji je objavila.

Podsetimo, Kika je prošle godine, u noći između 8. i 9. decembra pronađena mrtva u svom stanu, a njena majka od tada pokušava da sazna istinu o smrti svoje ćerke. Iako je sumnjala da je drugarica kriva za smrt mlade jutjuberke, Više javno tužilaštvo u Beogradu je pre nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR