Glas Javnosti
posta

NASTAVLJENI RADOVI U BLOKU 37, investitor tvrdi da ima SVE USLOVE? 'Stanari odbili naš predlog da im sve lično predočimo'!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Stanari novobeogradskog bloka 37, koji danima protestuju pred svojom zgradom zbog izgradnje objekta u neposrednoj blizini njihovih stambenih jedinica, nisu uspeli u svom naumu da spreče radove, jer se izgradnja objekta nastavlja punom parom.

Kompanija Durst development d.o.o Beograd nastavila je danas, od ranih jutarnjih sati, radove na gradilištu u Ulici Milutina Milankovića, u Bloku 37 na Novom Beogradu.

- Budući da, suštinski, činjenice o samom projektu nikog ne interesuju, te su stanari odbili naš predlog da im sve lično predočimo, obrazloživši da oni imaju ‘svoju bitku sa Gradom’,
ocena naše kompanije je da su se stekli svi uslovi za nastavak gradnje poslovnog kompleksa za koji imamo sve zakonske dozvole - navode iz te kompanije i dodaju:

- Podsećamo, bespravna gradnja je krivično delo, s toga pozivamo pojedince koji optužuju našu kompaniju da radi nelegalno, da budu spremni da ponesu odgovornost za javnu reč. Povodom kontinuiranih iznošenja poluinformacija od strane raznih političkih subjekata, pa i pojedinaca iz stanarske zajednice - prenosi portal Nova.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR